Welkom in Vakantiehuis Bergen “De Schutse”

 • Appartement “De Zilvermeeuw” (2 personen) vanaf € 50,- per nacht

  Het grootste Appartement van Vakantiehuis Bergen “De Schutse” is “de Zilvermeeuw”. Een nieuw, licht en modern appartement, ideaal voor twee personen. Comfortabel, zeer efficiënt en compleet ingericht. Het gezellige kookeiland vormt het hart van het appartement en als u de tuindeuren open slaat, betrekt u het privé-terras bij de woning. Het afgescheiden slaapgedeelte is ingericht […]

  Appartement “De Bosuil” (2 personen) vanaf € 50,- per nacht

  BINNENKORT FOTO’S BESCHIKBAAR! Het tweede appartement van Vakantiehuis Bergen “De Schutse” is appartement “De Bosuil”. Een geheel nieuw, licht en modern appartement, uitermate geschikt voor maximaal twee personen. Comfortabel, zeer efficiënt en compleet ingericht, vrijwel identiek aan “De Zilvermeeuw”. Ook hier vormt het gezellige kookeiland het hart van het appartement en kunt u door de […]

 

Een schuilplekje verstopt in het groen waar je in alle rust kunt genieten…

Vakantiehuis Bergen “De Schutse”, een moderne vrijstaande bungalow aan het Mezenlaantje, één van de mooiste laantjes van Bergen,omringd door natuurgebied, beschermd dorpsgezicht en vogelgezang.

Met het dorpscentrum op tien minuten loopafstand heeft “De Schutse” een gunstige en zeer rustige ligging ten opzichte van alle voorzieningen, bezienswaardigheden en het bruisende uitgaansleven van het kunstenaarsdorp Bergen.

Uw bos- of duinwandeling start zodra u de deur uitstapt want Vakantiehuis Bergen “De Schutse” ligt aan de rand van het “Bergerbos”, onderdeel van het Noord-hollands Duinreservaat en Europese Natura 2000-netwerk.

“De Schutse” bevindt zich niet alleen aan de grens van het Bergerbos maar ook aan de rand van één van de mooiste polderlandschappen van Nederland, het natuurgebied “De Damlander Polder”, eigendom van Stichting Natuumonumenten. Het gebied vormt de overgang van duin naar polder en biedt een weids uitzicht op duinenrijen en weiden. Leuke tip: huur een bootje en vaar door de Damlanderpolder van Bergen naar de grachten van Alkmaar. (www.bootjesverhuurbergen.nl)

Tussen Vakantiehuis Bergen “De Schutse” en het strand van Bergen aan Zee ligt het Noordhollands Duinreservaat dat wordt doorkruist door een uitgebreid netwerk van fietspaden. Na een heerlijke fietstocht van zo’n 20 minuten bereikt u het strand van Bergen aan Zee. (4 km)

Wij nodigen u graag uit om te komen genieten van al het moois dat onze omgeving te bieden heeft en zien het als een uitdaging er voor te zorgen dat u zich bij ons in “De Schutse” net zo op uw plek voelt als wijzelf.

Wij verheugen ons op uw komst.
Heleen en Alfred Peelen

 • Over vakantiehuis Bergen De Schutse

  Ons vakantiehuis Bergen is rustig en gunstig gelegen aan de rand van het Bergerbos, verscholen in het groen op maar 10 minuten loopafstand van hartje Bergen. De twee vakantiehuizen die wij bieden zijn modern, nieuw en uiterst comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.

  Reserveren vakantiehuis Bergen De Schutse?

  Voor reserveringen of vragen kunt u gebruik maken van het formulier. Wij hopen u in de toekomst bij ons vakantiehuis Bergen te mogen begroeten.

  Klik hier om uw reservering te plaatsen.

 • Wat gasten vinden

  “Gloednieuw huisje. Zeer praktisch ingericht, van alle gemakken voorzien. Veel bergruimte, prima bedden. Beschut terras, optimale privacy en gunstig gelegen in zeer rustige wijk.
  “Urlaubgenuss pur. Sehr gepflegte Ausstattung, reinlichst sauber mit ganz viel Liebe zum Detail eingerichtet. Ein kleines Wohlfühlparadies. Wir waren ganz sicher nicht zum letzten Mal dor