Vakantiehuis Egmond

De Schutse vakantiehuis Egmond ligt aan de rand van de Egmonder Polder, Damlander Polder en grenst aan het Bergerbos. Twee nieuwe appartementen, modern en comfortabel, geschikt voor 2 tot 4 personen.

Omgeven door groen en rust

De appartementen zijn omgeven door groen en rust en ligt aan één van de mooiste laantjes van Bergen. Na een prachtige wandeling van 10 minuten bereikt u het bourgondische centrum van Bergen met z’n vele winkels, restaurants en cafeetjes.

Modern ingerichte kamers bij vakantiehuis Egmond

De twee appartementen van vakantiehuis Egmond zijn nieuw gebouwd en daardoor zeer comfortabel. De ruimtes zijn licht en fris, goed geïsoleerd en modern ingericht. Een leefgedeelte met zithoek en tv, een keukeneiland waar gezellig aan kan worden gekookt en een afgescheiden slaapgedeelte met goede boxsprings waar u heerlijk op zult slapen. De badkamer is modern en ingericht met kwaliteits-sanitair.

Beide appartementen van vakantiehuis Egmond beschikken over openslaande tuindeuren die het woongedeelte en terras samenvoegen tot één leefruimte. Omdat het terras volledig omsloten is, heeft u alle privacy om in rust te kunnen genieten.

Voor fietsen heeft vakantiewoning Egmond goede voorzieningen getroffen. U beschikt over een sleutel van een afgesloten fietsenschuur met oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Parkeren kunt u gratis voor de deur.

Maar als u voor de natuur komt dan hoeft u vanuit vakantiehuis Egmond niet ver te gaan. De prachtige duinen van Schoorl liggen op maar 5 km afstand. Het strand van Bergen aan Zee bereikt u na 20 minuten fietsen en het strand van Egmond ligt ook maar 5 km verwijderd.

Voor reserveringen of vragen kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier. Wij hopen u in de toekomst bij ons vakantiehuis Egmond te mogen begroeten.

vakantiehuis-egmond