Vakantiehuis Schoorl

De perfecte combinatie van natuur, rust en comfort, vakantiehuis Schoorl De Schutse. Twee nieuwe appartementen gelegen aan het Mezenlaantje, één van de mooiste laantjes van Bergen. Echt zo’n plekje waar u nooit zou komen als u er niets te zoeken heeft.

Van alle gemakken voorzien

De appartementen zijn modern en voorzien van alle gemakken. Geschikt voor 2 tot 4 personen, goed geïsoleerd en voorzien van moderne centrale verwarming. Geheel begane grond en zeer veel privacy met eigen opgang en privé-terras. Als u de twee tuindeuren openslaat, worden woonkamer en terras één.

Het woongedeelte van vakantiehuis Schoorl heeft een gezellig zitgedeelte met tv en een kookeiland waar u heerlijk aan kunt koken en borrelen. Het aparte slaapgedeelte is voorzien van voldoende kastruimte en 2 kwaliteits-boxsprings. De badkamer is ingericht met luxe sanitair en voorzien van een regendouche.

Duinen op 5km afstand van vakantiehuis Schoorl

De omgeving van vakantiehuis Schoorl heeft genoeg te bieden. De prachtige duinen van Schoorl liggen op 5 km afstand. Een fiets en wandelparadijs. Maar ook het vissersdorp Egmond ligt op slechts 5 km afstand. Echt de moeite waard om eens te bezoeken. En dan op vrijdagochtend de kaasmarkt in Alkmaar, de beroemde kaasstad. Deze ligt ook op maar 5 km afstand van vakantiehuis Schoorl. Met de fiets komt u overal.

Hier is vakantiehuis Schoorl goed op ingesteld. Neem uw fietsen mee en stal ze in de afgesloten fietsenstalling die speciaal voor de gasten is gereserveerd. Ook kunt u hier uw electrische fiets opladen. Uw auto parkeert u gratis voor de deur.

Reserveer nu!

Boek nu uw verblijf via de site en vul het reserveringsformulier in. Ook voor vragen zijn wij u graag van dienst.

Wij hopen u binnenkort bij ons in vakantiehuis Schoorl te mogen begroeten.

vakantiehuis-schoorl